Griezelen in het museum met je klas tijdens de Kinderboekenweek

Als gevolg van de brand in het museum zijn alle activiteiten geannuleerd en is het museum gesloten.

 

Tijdens de Kinderboekenweek kun je als klas in het museum komen griezelen met het educatieve programma ‘Spoken uit het verleden’.

Van 4 t/m 15 oktober is dit programma mogelijk op dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 11.00 uur. Neem contact op via 038-421 4650 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden mogelijk tot uiterlijk 27 september!

Hoor je geluiden uit de salon komen? Wie heeft de deur van de keuken open laten staan? Brrr, de vroegere bewoners dolen nog rond in het Drostenhuis! Wie hebben er behalve meneer Podt en zijn vrouw Aleida Ens nog meer in het Drostenhuis gewoond (of zouden er kunnen hebben gewoond)? Wat voor griezelige verhalen hebben zij te vertellen? Daarover gaan we met elkaar fantaseren. Vervolgens vangen we hun spookachtige boodschappen op, schrijven die met een special geheimschrift-pen op briefjes en laten deze spookbriefjes achter op diverse plekken in het Drostenhuis. Voor museumbezoekers zijn deze boodschappen uit het verleden uitsluitend met een UV-lampje zichtbaar…

Doelgroep: groep 3 t/m 8 (moeilijkheidsgraad wordt aangepast aan het niveau)

Duur: 45 minuten

Kosten: €75,-