Café, winkel en tuin

In het museumcafé kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Het café met buitenterras is ruim en licht en biedt een fantastisch uitzicht op de monumentale museumtuin en de bekendste kerktoren van Zwolle: de Peperbus. Binnen in het café kunt u op een scherm de beiaardier live zien spelen en in de zomermaanden kunt u vanuit de tuin genieten van meerdere zomeravondconcerten.

Het café en de museumtuin zijn openbaar toegankelijk voor iedereen. Dus ook wanneer u geen toegangskaartje heeft voor het museum, bent u van harte welkom om deze historische plek te bezoeken. Het terras en café zijn rolstoeltoegankelijk.

Komt u met een groep naar het museum? Laat het ons vooraf weten (Tel: 4214650 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij houden graag rekening met uw wensen.

winkel Stedelijk 007
Museumwinkel

Een bezoek aan Stedelijk Museum Zwolle eindigt in de museumwinkel. Hier kunt u terecht voor een aandenken in de vorm van een kaart, tijdschrift of boek. Daarnaast zijn ook verschillende, kleinere kunstvoorwerpen te koop.

De winkel is gratis toegankelijk. Vrienden van het museum ontvangen 20% korting op een groot deel van het assortiment van de museumwinkel.

Verkooppunt Museumkaart

In onze museumwinkel kunt u ook terecht voor de aanschaf van een Museumkaart. Het is de enige kaart die gratis toegang biedt tot honderden musea in heel Nederland. U koopt uw Museumkaart bij de kassa of online en krijgt daarna direct gratis toegang tot onze tentoonstellingen en het Drostenhuis.

De Museumkaart voor volwassenen kost € 59,90
De Museumkaart voor jongeren (tot en met 18 jaar) kost € 32,45