Kinderen

Als gevolg van de brand in het museum zijn alle activiteiten geannuleerd en is het museum gesloten.

 

 

Een bezoek aan Stedelijk Museum Zwolle is leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Speciaal voor de kleine bezoekers is er altijd wel wat te beleven in het museum. 

Doe mee met de spannende workshops in de herfstvakantie!

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Schrijf je eigen griezelverhaal, boetseer van klei een monster, maak een dromenvanger of fantaseer je eigen behang bij elkaar.

Zie hier het complete programma.

Kinderworkshop2 Stedelijk Museum Zwolle 1200

Speurtocht

Neem een kijkje in het leven van de rijke Zwollenaren uit de 18e eeuw. De speurtocht leidt je door de prachtig ingerichte stijlkamers van een van de oudste en mooiste woonhuizen van de stad Zwolle (Het Drostenhuis). In iedere kamer worden enkele vragen beantwoord en wordt informatie gegeven over hoe bepaalde voorwerpen heten en waarvoor ze werden gebruikt.

Museuminspecteurs

Vind jij het leuk om musea te bezoeken en te laten weten wat je ervan vindt? Dan nodigen we je van harte uit om ook mee te doen als Museuminspecteur. Bij een bezoek aan het museum krijg je een button opgespeld waaraan iedereen kan zien dat jij bezig bent met je inspectieronde. Aan het einde van je bezoek vul je een inspectieformulier in. Je kan er nog een leuke prijs mee winnen ook! Meer informatie over de museuminspecteurs lees je op de website van museumkids.nl

Kinderfeestjes

Kinderworkshop3 Stedelijk Museum Zwolle 1200

Kinderen kunnen ook in het Stedelijk Museum Zwolle terecht voor het vieren van hun kinderfeestje. Dat kan op woensdagmiddag en op zaterdag. Klik hier voor  meer informatie. Heb je daarvoor al vragen, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 038 4214650.