Als gevolg van de brand zijn alle activiteiten geannuleerd en is het museum gesloten


Uw toegangskaartjes koopt u aan de kassa bij het museum. Hier kunt u ook terecht voor de aanschaf van een Museumkaart. 

Het Stedelijk Museum Zwolle is op alle feestdagen geopend met uitzondering van Koningsdag, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Prijzen

Entree volwassenen € 7,50
Entree volwassenen 65+ € 5,00
Entree kind t/m 18 jaar € 2,50
Museumkaarthouders gratis
CJP Cultuurkaart gratis

Groepsentree (geldig vanaf 10 personen) € 5,00 per persoon
Educatief entree € 1,00 per leerling (zonder begeleiding museumdocent)

Beschikt u over een ArtEZ-pas, ICOM kaart of CKV-docentenpas, bent u Vriend van het museum of lid van de Zwolse Historische Vereniging, VORG of Vereniging Rembrandt? Dan krijgt u gratis toegang tot het museum. Bibliotheekleden krijgen op vertoon van hun pas 50% korting op de entree.

Verkooppunt Museumkaart

Stedelijk Museum Zwolle is één van de officiële verkooppunten van de Museumkaart. Het is de enige kaart die gratis toegang biedt tot honderden musea in heel Nederland. U koopt uw Museumkaart bij de kassa van het museum of online en krijgt daarna direct gratis toegang tot onze tentoonstellingen en het Drostenhuis.

De Museumkaart voor volwassenen kost € 59,90
De Museumkaart voor jongeren (tot en met 18 jaar) kost € 32,45

Rolstoeltoegankelijkheid

Alle ruimtes in het museum zijn rolstoeltoegankelijk met uitzondering van de archeologiekelder en de eerste verdieping van Het Drostenhuis.

In het museum zelf staan twee rolstoelen die op aanvraag gebruikt kunnen worden door bezoekers. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met 038 – 4214650.