Zaalverhuur

Een bezoek van uw bedrijf, club of familie aan een tentoonstelling kunt u uitbreiden met een gezellige bijeenkomst. Het Stedelijk Museum Zwolle beschikt over een aantal prachtige ruimtes met elk een eigen en unieke sfeer.

Het Atelier

Het Atelier op de tweede etage is modern, is voorzien van een vleugel en alle gebruikelijke apparatuur. Het Atelier biedt ruimte aan 45 – 60 gasten en biedt een prachtig uitzicht over de stad.

Museumcafé met monumentale tuin 

Het sfeervolle museumcafé met monumentale museumtuin en uitzicht op de Zwolse Peperbus heeft een capaciteit van ca. 50 personen. 

Exclusieve openstelling en extra’s 

Het is mogelijk om een ruimte of delen van het museum voor uw groepsbijeenkomst te gebruiken in combinatie met bezoek aan een van onze tentoonstellingen. Dat kan tijdens normale openingsuren, maar in sommige gevallen ook na sluitingstijd. Combinatie met een rondleiding door ons prachtige museumgebouw of een lezing op aanvraag maakt uw groepsbezoek compleet. Onze ervaren museumgidsen vertellen uw gasten graag meer over de historie van het museum, de tentoonstellingen of onze topstukken.

Nieuwsgierig? 

Neem voor meer informatie en aanvragen contact op met onze afdeling Publieksdiensten.