In de meivakantie. Van 25 april t/m 3 mei 

In alle schoolvakantie worden er verschillende workshops aangeboden voor kinderen vanaf ca. 6 jaar. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door tijdens kantooruren te bellen met 038 - 421 46 50. 

Zoemende paradijstuin

Zondag 30 april, 14.00 - 16.00 uur. Vanaf 6 jaar

In deze workshop toveren we de stille binnentuin van het Stedelijk Museum met schuimrubber, ijzerdraad, plastic, touw en andere materialen om tot een paradijstuin vól met kleurige bloemen en zoemende insecten. Kosten voor deelname € 7,50 per persoon (inclusief museumentree). Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze workshop wordt aangeboden in samenwerking met kunstcollectief ZoGemaakt, goed in kunstlessen

Breien? Je doet het zo!

3 mei, 14.00 – 16.00 uur. Vanaf 7 jaar

Breien is helemaal hip. Dus kom op; laten we gaan breien! Na het succes van onze vorige handwerkworkshops, leren we vandaag breien. Deze handwerktechniek bestaat uit twee steken: Recht en averecht. Alle andere steken zijn altijd een combinatie van recht en averechte steken. Vandaag leer je beide steken onder de knie krijgen. Ook leer je het opzetten van steken. Dat is het begin van een breiwerk.
Kortom: na de workshop kan je helemaal los gaan en kun je van alles en nog wat breien!

Kosten voor deelname € 5,00 per persoon (inclusief museumentree en materiaal). Deze workshop wordt aangeboden in samenwerking met Handwerkcafé Zwolle.